Operació estiu

L´últim cap de setmana de mes, s´avançarà el rellotge una hora, com a conseqüència tindrem més hores efectives de sol o que intentarem aprofitar molt més. A la que comença la caloreta o hi ha més llum, normalment sortim més i es quant ens comencem a fixar més en certs espectes. Ara és aquella època que els #gyms veuen com la gent s´aplica o realment apart d´estar apuntada i pagar la quota fa aquell pas tant necessari que és anar-hi. No a fer miracles però si a fer una mica d´ #esport i acabar de treure aquells quilets de més que hem agafat durant l´ #hivern.
En això hem de tenir amb compte apart de tenir una rutina guiada, és molt important el tema de la #hidratació i encara més important serà el que #mengem abans, durant i després per aconseguir el nostre #objectiu. cal dir que cal fixar-se objectius reals per poder realitzar-los i no quedar-nos en el intent.
Una altra cosa que hem de tenir molt en compte serà el nostre estat #físic, no cal començar molt fort sinó mica en mica i anar pujant el ritme.Si porteu molt temps sense fer esport el més normal que els primers dies patiu cruiximents, i que més endavant alguna #sobrecàrrega que naturalment el més seria desfer-la. i aquí si que us podria donar un cop de mà.
#Quiromassatge #osteopatia #reflexologia #masaje #masatge #MarcDatzira

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *